Termékeink

Ami a testére kerül ugyanolyan fontos, mint ami a testébe kerül.

Nap mint nap olyan döntéseket kell hoznunk, melyek kihatással vannak a saját egészségünkre és másokéra is. Lafe Larson, a Lafe’s alapítója, hisz abban, hogy ha az emberek elég információt kapnak valamiről és jobb eszközöket, akkor megnő a kontrolljuk.

Egy olyan világban, ahol egyre több cég állítja magáról azt, hogy „természetes” termékei vannak, mi továbbra is azon dolgozunk, hogy a lehető legmagasabb standardoknak feleljünk meg azáltal, hogy hiteles bio termékeket kínálunk, melyek közül több is viseli az USDA (USA Mezőgazdasági Minisztérium) zöld pecsétjét. Továbbá, aláírtuk a Biztonságos Kozmetikum Megállapodást, mellyel beleegyeztünk, hogy nem használunk köztudottan rákkeltő és káros összetevőket.

Ennek eredményeképpen minden Lafe testápolási termék parabénektől, glikoltól, PEG-ektől és sodium laureth-től mentes. Ám elővigyázatosságunk nem áll meg ennél a pontnál - az új babaápolási termékeinkkel magasabb standardot állítunk fel a csomagolásra vonatkozóan is, mellyel megvédjük az új generációt a kémiai anyagoktól.

Büszkén és izgatottan jelentjük ki, hogy a termékeinket az egész család egy életen át használhatja. Szeretjük ezt a jeligét „Használd a Lafe’s termékeket egy életen át”.

Bio Dezodorok

Bio Dezodorok

A Lafe’s dezodorokat azért hoztuk létre, hogy bemutassuk a vásárlóknak a természetes dezodorok is hatékonyak. 1992 óta (amikor elkezdtük a dezodorok gyártását) folyamatosan olyan aktív összetevőket tartalmazó formulákat hozunk létre, melyek bizonyítottan antibakteriális hatással bírnak. Vásárló-barát összetevőkkel - mint az ásványi sók, szódabikarbóna, kender olaj és illóolajok - Lafe képes egészséges, bio dezodorokat készíteni, melyek nagy mértékben hatékonyak az testszag megszüntetésében.

A legtöbb dezodorunk ásványi sókkal készült, melyek olyanok, mint a föld felső rétegein található ásványi sók. Az ásványi sók megszüntetik a testszagot okozó baktériumokat. A Lafe dezodorok nem izzadás gátlók - mi hiszünk abban, hogy az izzadás a test egészséges és természetes folyamata. Dezodorjaink formulái megszüntetik a testszag okát, a baktériumot, természetes módon. Minden termékben tartalmaz egy természetes antibakteriális hatóanyagot, illetve hiteles bio összetevőkből áll, mint pl. kender olajból, aloe verából és illóolajokból.

A Lafe's dezodorok egészséges alternatívát nyújtanak az izzadás gátlókkal szemben. Az izzadás gátlók betömítik a bőr pórusait, ami egészségtelen, hiszen az izzadás egy egészséges folyamat melyen át a mérgek képesek eltávozni a szervezetből. Hisszük (úgy mint sokan mások is), hogy az izzadás gátlók hozzájárulhatnak a mellrák és más betegségek kialakulásához, melyek mindennaposak a mai nyugati világban. A Lafe dezodorok nem tartalmaznak parabéneket, polipropilén glikolt, mesterséges szintetikus tartósítószereket, mesterséges illatanyagokat vagy petróleum-alapú kémiai anyagokat.

Baba termékek

Hamarosan...